Los Mejores Victoriano
100% traditioneel (met certificaat)

Seal color point/Nb-Dd (drager chocolat)

V. D*Torameni Dolls Lamborghini GT
M. Give a Little Smile von Kandergarden
Geb.datum: 16 mei 2015

Stamboom

HCM/PKD/CIN Echo: neg. d.d. 27 augustus 2018
HCM 1 en 2//PKD DNA: Negatief
Felv/Fiv negatief d.d. 27 augustus 2018

Bloedgroep: A

.
Victoriano is een traditionele ragdoll, in Süderbrarup,
een kleine plaats in Duitsland geboren.
Het is een lieve kerel, die graag aangehaald wil worden. Dan zet hij zijn spinmachine aan, want hij vindt het heerlijk.
Hij is stevig gebouwd en heeft een mooi rond ragdollhoofd.

Hij is op 18 april 2016 vader geworden van vier prachtige kittens aan wie hij zijn mooie blauwe ogen en vriendelijke karakter heeft doorgegeven.

Al met al een fantastische, lieve ragdoll, die af en toe een vriendinnetje, dat de juiste documenten heeft, mag ontvangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mister Call Me Figaro of Cattitudes
100% traditioneel (met certificaat)

Blue color point

V. Tatjana Mr. Top Priority
M. Brugidolls Miss Raggedy Annie
Geb.datum: 26 mei 2015

Stamboom

HCM/PKD/CIN Echo: neg. d.d. 27 augustus 2018
HCM/PKD DNA: DNA van ouders en grootouders negatief

Felv/Fiv: Negatief getest op 27 augustus 2018

Bloedgroep: A

Deze lieverd is een flinke knul. Toen hij bij mij kwam wonen met dertien weken woog hij al twee kilo. Het is net een beertje. Ook tegenover zijn huisgenoten stelt hij zich zeer vriendelijk op. Hij kan je zo aandachtig aankijken met die mooie blauwe ogen van hem. Hij is ook een traditionele ragdoll.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gepensioneerd

 

Filensio Joey Naastenbest

Joey, seal point, is op 21 november 2008 in Engeland geboren. Hij heeft een vreselijk lief karakter, wil graag aangehaald en onder zijn kinnetje geaaid worden. Zijn prachtige vacht is zijdezacht. Hij zit heel graag op schoot. Door zijn superlieve karakter, zijn prachtige blauwe ogen en traditionele stamboom is hij op en top een ragdoll.

 

 

 

 

 

 

Mis Cariñitos Dark Sensation Brownie

 

Brownie, geboren op 1 mei 2011, is een grote kater, met een prachtige vacht en diepblauwe ogen.. Hij is heel relaxed, heeft een superlief karakter en maakt zich nergens druk over. Hij zit ontzettend graag op schoot, maar omdat hij zo groot is, ligt dat niet zo lekker en gaat daarom na een poosje naast me liggen met zijn kop op schoot. Als ik ophoud met aaien strekt hij zijn poot naar me uit als teken, dat ik niet op mag houden. Ja, je hebt personeel of je hebt het niet!!!
Met de andere ragdolls kan hij goed overweg, het maakt niet uit of het een poes of kater is.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rocky van de Doeda's

 

Rocky, blue mitted, is geboren op 3 november 2013. Ook een schat van een ragdoll. Uiterst vriendelijk, ook tegen vreemde mensen, die hij nog nooit gezien heeft. Hij is erg groot, op schoot zitten valt niet mee voor hem, maar hij probeert het toch iedere keer weer. Ik verwcht, dat hij even groot of misschien nog groter, wordt dan Brownie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PL*Mulan Cat F.Rigoletto

Rigoletto, seal color point. Ik noem hem Rik, Rikkie en heel vaak alleen maar Lieverd, want hij is ook net als de andere twee katers, een schat. Ook vreselijk groot en zwaar, niet te tillen, bijna. Hij is in Polen, in Poznan, geboren. Op de foto ziet hij er een beetje streng uit, maar dat ligt echt aan de foto, hij heeft een mooi rond hoofdje en diepblauwe ogen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mr. Luciano van De Doeda's

Luciano heb ik omgdoopt naar Koos, vanwege zijn abrikoosleurige vacht. Hij is creme lynx point, Erg lief, en op Koningdag 27 april 2018 geboren.